Toscane en omgeving

Met een ligging tussen de Toscaanse olijfboomgaarden en op een kwartiertje rijden van de populaire badplaats Cecina-mare is de omgeving van camping Valle Gaia de perfecte plek voor uw droomvakantie.

Italie_Toscane

Binnen een uurtje bent u bij de scheve toren van Pisa. Maar deze stad heeft meer te bieden. Van de meest exclusieve winkelstraten en originele boetiekjes, tot culturele hoogstandjes als het Palazzo del Cavalieri en het Baptisterium.

Ook dichter bij ‘huis’ is genoeg te beleven. De streek Cassale Marittimo staat bekend om de typisch Toscaanse dorpjes en idyllische landschappen. U kunt de omgeving per fiets of auto verkennen en pittoreske plaatsjes aandoen zoals Piombino. Dit dorp heeft goed bewaarde Etruskische roots en een prachtige 14e eeuwse kathedraal. Bovendien is Piombino de belangrijkste haven voor boten richting het eiland Elba, het eiland waar Napoleon in ballingschap verbleef van 1814 tot 1815. Er vaart meerdere keren per dag een boot van en naar het eiland.

Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen in de omgeving van Valle Gaia. Waterpark Aquavillage in het dichtstbijzijnde dorpje Cecina biedt vertier voor alle waterratten. Ze vermaken zich uren in de glijbanen en het golfslagbad.

Camping Valle Gaia zelf organiseert verschillende excursies en activiteiten in dromerig. Deze kunt u terplekke boeken.

Ligging van Camping Valle Gaia

Grasland Grasland
Harde bodem Harde bodem
Terrassencamping Terrassencamping
Afgebakende plaatsen Afgebakende plaatsen
Plaatsen met enige schaduw Plaatsen met enige schaduw
Plaatsen met veel schaduw Plaatsen met veel schaduw
Afstand tot de zee 9 km / 15min
Dichtbij afslag autosnelweg 4 km
Speciale plaatsen voor kampeerauto’s Speciale plaatsen voor kampeerauto's
Speciale voorzieningen voor kampeerauto’s Speciale voorzieningen voor kampeerauto's